Wydarzenia
OGNISKO LIMANOWA.IN
PIOTREK.M:)
RE: OGNISKO LIMANOWA.IN
Chcialam. Ale skoro tak ma zostac... to ok. ;).
W poniedzialek tak zesmy z Piotrem gadu gadu Piotr zapytal mnie czy Pan Zielonka to portalowy Doradca odpowiedzialem ze nie wiem i ze nie znam Pana Zielonki .Pozniej dodalem ze raczej dostarczyciel.Piotrek powiedzial ze musi sie dowiedziec no i prosze organizuje ognisko na ktore przyjal zaproszenie Pan DORADCA Bedzie sie dzialo oj bedzie wszystkie media beda skierowane na portalowe ognisko Limanowa .in
Panie Marcinie Pozdrawiam i dziekuje za doreczenie przesylki:)
Dziękuję @ Janek64 wiedziałem, że na Ciebie zawsze mogę liczyć.
Dziecinnie prosta zagrywka jak to mówią aż cuchnie nieprzyzwoitością.
Bawcie się dobrze na tym ognisku
:(
Skoro Panu Salwadore zalezalo na tym, zeby poznac moja tozsamosc i ponoc za wszelka cene sie dowie, to dochodze do wniosku, ze ognisko to organizowane jest tylko po to, zeby poznac uzytkownikow portalu. No chyba, ze sie myle :)
Panie Salwadore czytaj uwaznie portal a nie musisz nikogo wypytywac o mnie. Tu wszystko pisze ;).
Ale Wam oczywiscie zycze milej zabawy. Pan Doradca nie bedzie, ale Szanowny Pan Zon zaszczyci Was swoja osoba. Sama smietanka. Udanego ;).
No i wszystko jest jasne spaliliście imprezę na samym wstępie.
Przeciez wybieraja sie same osobistosci, ktore podpisaly sie juz kilkakrotnie z imienia i nazwiska ;).
Beato, Piotrku, Andrzeju, Waclawie, Jakubie, Janku, Kamilu, Antku, Mateuszu, Marcinie...jak na razie tyle imion zdazylem zauwazyc tutaj...;)
Jakze wielka radosc sprawil mi ten ten pomysl wspolnego spotkania "rodzinki portalowej". Jakze piekna sprawa jest spotkac sie razem wspolnie, porozmawiac w cztery oczy, jakze wiele mozna zrobic wspolnie cos dobrego dla innych przez wlasnie takie spotkania.
Przypuszczam, iz jednym z celow tego ogniska jest chec poznania sie i celebracji czterech lat istnienia portalu. Bardzo dobry pomysl!!!
Zglaszam chec bycia obecnym na tym ognisku, w drugiej polowie wrzesnia zaplanowany ma krotki wypad do Reykjaviku, a to juz chyba polowa drogi do Was. Planujcie date, dajcie znac, zobacze co sie da zrobic aby dotrzec do Was.
A teraz napisze do Tych, ktorzy sie jeszcze zastanawiaja i maja pewne "obawy i strachy" przed spotkaniami z innymi.
@Doradca
@kpiarz
Zyjcie tak, piszcie tutaj na portalu tak, aby w realu nie bac sie spotkania z nikim w cztery oczy. Przeciez nawet gwiazdy Hollywood, mimo iz maja cos tam na sumieniu od czasu do czasu i mimo wielkiej ilosci paparazzi, pokazuja sie tu i tam dla wiekszej publicznosci. Wyjdzcie z tych "podziemnych ciemnych tuneli" anonimowosci, nie patrzcie na to "jakie bedzie towarzystwo". Zycie w strachu spotkania z kimkolwiek, jest wedlug mnie bardzo nieciekawe... ;)
Jest o wiele ciekawiej i mozna o wiele wiecej dobrego zdzialac bez ukrywania sie na portalu, dzialajac wspolnie w realu, nie tylko dla dobra lokalnego spoleczenstwa.
Zawsze moim marzeniem bylo i nadal jest, aby ten portal byl tylko i wylacznie pomoca dla wszystkich mieszkancow, wladz i nie tylko lokalnego spoleczenstwa, a nie miejscem gdzie bedziemy czesto wylewac swoje zale do innych, wzbudzac burze, drwic, szydzic itd...oczywiscie z ukrycia...:)
To tylko rada, mozecie ja odrzucic w kazdej chwili, poniewaz jak wiecie, "kazdy z nas jest kowalem wlasnego losu...":)
Zycze wam, aby jak najwiecej osob zglosilo chec uczestniczenia w tym spotkaniu.
Pozdrawiam i dobrego wieczoru zycze wszystkim.:)
Bearczen nie poto jest to ognisko aby kogoś rozszyfrować .:)
Panie doradco to po za moimi plecami zostało napisane.:)
Nie gniewaj sie juz no dobra postawie sliwowice z Laskowej ;)
Plecy masz szerokie to jakos sie schowam he he :)
Czy ja kogoś wyzywam na portalu, ubliżam komuś, piszę o kimś źle?.
Toś mnie teraz wkurzył, nawet św. Antoni tu nie pomoże.
Czyje widzisz pod lasem, a swego pod nosem nie widzisz?
@ SALWADORE dałeś plamę ;)
@doradco skoro juz Cie ochrzcilismy i imie masz to i moze nazwisko dopasujemy ;) :P.
Wowczas mozesz spokojnie na ognisko sie wybrac ;).

Jezeli sw. Antoni tu juz nie pomoze, to bede prosil o wstawiennictwo innych np. sw. Krzysztofa lub sw. Piotra, sw.Jana, sw.Jakuba i moze jeszcze sw. Andrzeja z ta nadzieja ze tu wlasnie pomoga... ;)
Wystarczy juz z mojej strony, jak bedziecie cos konkretnego wiedziec, co, gdzie, kiedy to piszcie. Nie patrzcie na to kto bedzie a kto nie, jezeli ktos nie ma ochoty spotkac sie przy ognisku bo cos tam... to jego sprawa...
Do milego:)
Czuję się przeproszony. To wszystko przez wstawiennictwo św.Krzysztofa, Piotra, Jana, Jakuba oraz Andrzeja.
Do milego :)
pozdrawiam was miło.
"Bzurys wszystko wyjdziw w praniu narazie zajawka kto i ile nas będzie a resztę sie dogra organizacyjnie pozdrawiam:)"
słaba pana organizacja.. myślę że najpierw lepiej zorganizować miejsce i dokładna datę żeby każdy mógł sobie to zaplanować czy będzie miał czym i jak dojechać w dane miejsce... Pozdrawiam ; - ) Pozdrawiam i życze sukcesów jak się wam uda to też wpadnę ;]
"Zyjcie tak, piszcie tutaj na portalu tak, aby w realu nie bac sie spotkania z nikim w cztery oczy. Przeciez nawet gwiazdy Hollywood, mimo iz maja cos tam na sumieniu od czasu do czasu i mimo wielkiej ilosci paparazzi, pokazuja sie tu i tam dla wiekszej publicznosci. Wyjdzcie z tych "podziemnych ciemnych tuneli" anonimowosci, nie patrzcie na to "jakie bedzie towarzystwo". Zycie w strachu spotkania z kimkolwiek, jest wedlug mnie bardzo nieciekawe... ;)"
Panie Romku zarzucał mi Pan nienawiść, teraz zarzuca mi Pan strach - w obu przypadkach błędnie. Niech mi Pan uwierzy nie boje się spotkania w cztery oczy i robię to z wieloma ludźmi. Tyle że nie ma sensu rozmawiać z kimś, kto jest zaślepiony "jedynie słuszną ideą obrony lśniącej czaszki":-) Szkoda by było psuć imprezę wdając się w czczą gadaninę na temat tego, o czym z Panem Jankiem jesteście święci przekonani... I na prawdę ja "się pokazuję", bowiem nie mam nic na sumieniu wbrew Pana sugestiom, ani nie muszę się niczego obawiać, Panie Romku, nie wiem jak Pan :)
Pozdrawiam i jeszcze raz życzę udanej imprezy;)
Ustalcie z @ SALWADORE treść swoich informacji bo różnicie się w nich stanowczo.
Dlaczego wystawiasz @ SALWADORE na tarczy?.
Czy jest Ci zagrożeniem?.
Milo pozdrawiam.
Coraz czesciej zaczynam wierzyc w to, ze pewien intelektualista (niektorzy Go znaja ;) ) to czlowiek wyksztalcony ponad mozliwosci swojej inteligencji... :-), ktory na pewna wiedze, informacje i "rady" od innych, zamiast po prostu je przyjac do wiadomosci i przynajmniej przetrawic od czasu do czasu przemysliwujac, lub zbagatelizowac i je odrzucic w ciszy, zawsze sie tlumaczy i rzadko odczuwa potrzebe uczestnictwa w tej realnej wspolnocie dla dobra wszystkich. Prawdopodobnie przeszkadza mu w tym zarowno troche wyzszy poziom wyksztalcenia, zdobyty w wiekszym miescie, jak i brak wiedzy i zainteresowania problemami nurtujacymi i przezywanymi egzystencjalnie przez "zwyklych smiertelnikow" takich jak np. ja. :P
Nie znam sie na tym 8o ... ale mam takie odczucie, iz taka osoba czuje sie na ogol obco w stosunku do wiekszego grona osob np. przy ognisku, z ktorymi nie moze znalezc wspolnych tematow i jezyka, woli bardziej zdystansowany, abstrakcyjny i "anonimowy" sposob, podejmujac dalsze proby "ukrywania sie" np. przed komputerem, zarowno w stosunku do lokalnej spolecznosci jak i do np. wladz powiatowych czy innych sfer rzadzacych, do ktorych pala ciaglymi drwinami i szyderstwem, bardzo czesto bez podawania konkretnych powodow, ktorych wysokie pozycje i zaufanie lokalnego spoleczenstwa uwaza za niezasluzone, niedobre i smiem twierdzic ze nawet krzywdzace dla Niego... B). Nie wiem, moze z zazdrosci, moze sa jakies inne powody, a glownym i niewybaczalnym grzechem jest to, ze nie chce, badz nie potrafi zauwazyc swoich bledow i za zadne skarby swiata nie bedzie sie kierowac lub nawet nie wezmie pod uwage chociaz na kilka secund "swiatlych" rad "nizszej sfery", woli sie tlumaczyc i na dodatek, jeszcze chcialby nalezec do "Litanii Swietych"...:D :D :D
Wybacz, ze osmielilem sie napisac cos, co odbiega troche od Twojego tematu. Obiecuje ze to juz ostatni moj komentarz tutaj. Bede sie kontaktowal z Toba przez email.
Pozdrawiam:)
polecam czasem samemu zastanowić się nad tym, co się słyszy (czyta)od drugiego człowieka, zamiast starać się zaklasyfikować, przyporządkować i "wydać wyrok" ;)
Wiem, wiem, zapomniałem że Pan z Panem Jankiem wiecie najlepiej kto kogo lubi, kto kogo nienawidzi i kto się kogo boi. Przecież tacy bojownicy w imię lepszej racji nie mogą się mylić:P a może jednak...
:-):-):-):-)
@Janek64: Jeśli @SALWADORE twierdzi, że (delikatnie mówiąc) mijasz się z prawdą, to kto kłamie? Logika jako nauka też zaprzecza, że obaj mówicie prawdę, więc...?
Jako człowiek byłbym w stanie wierzyć raczej temu, który dotychczas nie skłamał w innej sprawie.
dajcie na luz,
Tam gdzie wchodzi w grę polityka, nie ma zabawy. Ja mam w d...e politykę (i polityków), dzięki czemu mogę się świetnie bawić
OK TY doraco uzyles teraz tego magicznego slowa PRZEPRASZAM .Wiec z mojej strony nie ma problemu .Wybaczam :)
@Abs0llucie szykuj się, Pan Janek poczuł się pomówiony:O
wolność jednej osoby kończy się tam gdzie zaczyna się wolność drugiej osoby.
Data miejsce i po sprawie. A tak sie rozwodzicie nad tym jak byscie bal na 500 osob organizowali ;) :D :D :D.
Dobre dobre Bearchen Doradca jak baletnica się zachowuje.
ok a beda kielbaski pieczone na tym ognisku? Przeciez zagrycha tez musi byc:P
@ SALWADORE masz jakieś ale?.
Chcesz podyskutować o tym jak Ty się zachowujesz?
Biorąc pod uwagę to co napisał @ Janek64 nikt nie powinien Ci wierzyć.
Jeszcze daty ani miejsca nie ma, a Ty juz rozniecasz ogien ;).
@Janek64 napisał:
*W poniedzialek tak zesmy z Piotrem gadu gadu Piotr zapytal mnie czy Pan Zielonka to portalowy Doradca odpowiedzialem ze nie wiem i ze nie znam Pana Zielonki .Pozniej dodalem ze raczej dostarczyciel.Piotrek powiedzial ze musi sie dowiedziec no i prosze organizuje ognisko na ktore przyjal zaproszenie Pan DORADCA Bedzie sie dzialo oj bedzie wszystkie media beda skierowane na portalowe ognisko Limanowa .in*
Piotrek, napisz jak było i będzie po sprawie, bo inaczej będzie po ognisku. ;)
Ps. Myślałem, że sprawa Marcina została wyjaśniona po zbiórce krwi AMK, gdy później *ZnikająceNicki* tytułowały @Doradcę w komentarzach *MZ*, co mogło wyjść tylko z wąskiego grona osób uczestniczących w tymże evencie.
Abstrahując od powyższego - ewentualne ognisko może być fajne i przecież nikt nie musi się przedstawiać portalowym nickiem, jak nie chce. ;)