Przeglądasz dane archiwalne
1667
Hyde Park
Ile kupić talerzy dla rodziny
zwen 2022-01-19 11:11:19
Czeka mnie kupowanie talerzy i itp. dla czteroosobowej rodziny poradzicie w jakich ilościach
Re: Ile kupić talerzy dla rodziny
peres
2022-01-19 13:26:31
Zamów sobie ciągnik siodłowy z naczepą i przywiozą ci każdą ilość nudny jak flaki z olejem zwenie i mariabie w jednym.
d6nonac
2022-01-19 22:00:33
@zwen - skoro ciapaty jesteś to z jednej miski się najecie.
Zuzana
2022-01-20 16:54:26
Ludzie co z Wami? Ktoś zadaje proste pytanie, licząc na odpowiedź, a Wy go obrażacie? Poczuliście się lepiej?Żałosne!
A co do odpowiedzi - jeśli zamierzasz korzystać ze zmywarki to na pewno warto mieć o wiele więcej naczyń niż by się wydawało, bo zwyczajnie będzie brakować, jak będą czekać w zmywarce, aż się uzbiera do włączenia pełnej. Sądzę, że taki komplet 12-osobowy będzie w sam raz. Tak samo z kubkami i sztućcami - też ich potrzeba o wiele więcej. U mnie przy 4-osobowej rodzinie w szufladzie leży około 20 łyżeczek, a nieraz są sytuacje, że ich po prostu brakuje.
A co do odpowiedzi - jeśli zamierzasz korzystać ze zmywarki to na pewno warto mieć o wiele więcej naczyń niż by się wydawało, bo zwyczajnie będzie brakować, jak będą czekać w zmywarce, aż się uzbiera do włączenia pełnej. Sądzę, że taki komplet 12-osobowy będzie w sam raz. Tak samo z kubkami i sztućcami - też ich potrzeba o wiele więcej. U mnie przy 4-osobowej rodzinie w szufladzie leży około 20 łyżeczek, a nieraz są sytuacje, że ich po prostu brakuje.