Przeglądasz dane archiwalne
1667
Hyde Park
Wyłudzacz (Pan Arek)
djdeejay 2011-05-11 10:49:06
Uwaga uwaga, znany Pan Arek, który kiedyś krążył po mieście i wmawiał historyjki z samochodem, powrócił. Dziś jest akurat ubrany na niebiesko, jak zwykle czapeczka z daszkiem, tym razem mówi że jedzie do pracodawcy i potrzebuje kasy. Mnie atakował gdzieś około 10 razy, niewiem, czy nie pamięta mnie, i myśli że dam się nabrać i pożyczę kasę. Akurat dziś dość konkretnie czuć od niego wódą. Uważajcie.
Re: Wyłudzacz (Pan Arek)
ZigZap
2011-05-11 23:59:40
wisi mi 5 zł!!
Re: Wyłudzacz (Pan Arek)
princesa
2011-05-12 08:52:10
a mi 6 zł!!! na pewno nie odda:)
Faktyczne gość obmyślił sposób zarobku od każdego po parę złotych i jak mu dobrze pójdzie to 100 dziennie uzbiera...co za gość...wymówki ma niezłe:)On faktycznie ma coś z głową wychodząc z busa zaczepił i twierdził ze go okradli wiec dałam 6 zł by mógł wrócić do domu, a 20 minut później chciał 5 zł na kartę telefoniczna bo go okradli i musi zadzwonić a na koncie nic nie ma...
Faktyczne gość obmyślił sposób zarobku od każdego po parę złotych i jak mu dobrze pójdzie to 100 dziennie uzbiera...co za gość...wymówki ma niezłe:)On faktycznie ma coś z głową wychodząc z busa zaczepił i twierdził ze go okradli wiec dałam 6 zł by mógł wrócić do domu, a 20 minut później chciał 5 zł na kartę telefoniczna bo go okradli i musi zadzwonić a na koncie nic nie ma...