Przeglądasz dane archiwalne
1667
Hyde Park
Szpital w Limanowej
mapex 2016-08-18 19:43:06
Wczoraj w nocy pojechałem z ostrym bólem oczów na SOR. Na sorze odeslali mnie na calodobowke po czym tam stwierdzili że oni nie mogą pomóc a najbliższy szpital w Krakowie. I ty pytanie co to za szpital co pacjenci przyjeżdżają ze strasznym bolem i dowiadują się ze nie moga im pomóc ??? Banda idiotow. Za co oni im płacą ? Jeszcze z łaską powiedzieli że moga mnie karetka przewieźć po czym też stwoerdzili ze "chyba nawet nie mamy karetki żeby mnie mogli przetransportowac". To nie powinien być " Szpital Miłosierdzia Bozego"...
Re: Szpital w Limanowej
daniel393
2016-08-18 21:03:26
Ależ nazwa adekwatna... :)
Jak trafiłem tam niegdyś, z opiłkiem w oku, to byli miłosierni i doradzili, bym poszedł prywatnie, naprzeciw. Bez kitu!
Ale muszę być uczciwy/szczery, i powiedzieć : poszedłem i Pani doktor przyjęła mnie, nie wzięła pieniędzy za wizytę, gdyż była to niedziela... i poleciła wrzucić do puszki, dla biednych.
Jak trafiłem tam niegdyś, z opiłkiem w oku, to byli miłosierni i doradzili, bym poszedł prywatnie, naprzeciw. Bez kitu!
Ale muszę być uczciwy/szczery, i powiedzieć : poszedłem i Pani doktor przyjęła mnie, nie wzięła pieniędzy za wizytę, gdyż była to niedziela... i poleciła wrzucić do puszki, dla biednych.