Re: Sklepy w Limanowej
konto usunięte2010-04-01 09:21:50
KFC nie otworzą bo jest za małe miasto, w Nowym Sączu nie ma a co dopiero w limanowej. Po prostu brakuje sklepów z dobrej jakości ubraniami, bo te co są to albo zaraz coś się starga, albo guzik odleci.
aaggaazz2010-04-01 09:31:30
a tak serio, to robilibyście zakupy w L-wej gdyby był np H&M? bo ja nie. Wolę jechac do Krk bo na miejscu mam kilkadziesiąt sklepów w jednym miejscu. A w L-wej wątpie żeby otworzyli chcociaz ze 3 sklepy "markowe"
zgadzam się z panemX :) no bo mamy raptem do noclegu.. Siwy Brzeg i Jaworz. No może jeszcze gdzieś są takiei wiecie pokoje do wynajęcia i tyle.. bida na hotele
konto usunięte2010-04-01 23:52:51
no akurat, zgadzam sie z olga, Lidl stanowilby niezla alternatywe dla Biedronki :). Puma, swoje zdanie popieram tym, ze Malinowa podobno turystyczna miejscowoscia ma byc :D, a baza hotelowa, schroniskowa zadna (chodzi mnie tutaj glownie o standard hotelu :)). Pozdrawiam.
a pozniej "znafcy" przychodza i pytaja, Ponie co to takie drogie, ej limanowianie nigdy wam nie dogodzi..... chociazby 100 sklepow dobrych bylo to i tak bedziecie marudzic
h&m i mcdonalds he he he znafcy:-) w takich sieciach musi byc obrot i jeszcze raz obrot. a moze zachciewa Wam sie Hugo Dolce i inne.. i pozniej sprzedaje sie jedna rzecz na miesiac i 10 hamburgerow a reszta chodzi i mowi "co to takie drogie". czytam te komentarze, a dzialam na rynku limanowskim od kilkunastu lat i plakac mi sie chce. jedyne z czym sie moge zgodzic to tak hotel, motel, dobra restauracja gdzie nie bede sie potykal o malolatow i zaplecze rekreacyjno sportowe, moze przyciagnie to turystow i ruszy ten marazm jaki tak naprwde panuje w 15 000 tys miasteczku.