Przeglądasz dane archiwalne
1667
Hyde Park
Kto Burmistrzem?
Edek58 2014-09-18 23:17:14
Czas szybko płynie i trzeba podjąć decyzję. Mam serdeczną prośbę do Pana Grzegorza Biedronia, aby podjął słuszną decyzję i zechciał kandydować na Burmistrza Limanowej. Uważam że młodemu pokoleniu należy się pomoc w poprawieniu ich obecnej sytuacji i w przyszłości. Mam nadzieję że nie zostawi Pan Mieszkańców Limanowej liczących na Pana.
Re: Kto Burmistrzem?
konto usunięte
2014-09-19 06:10:31
Popieram. Każdy byle nie Bieda.:)
ebi
2014-09-19 07:41:47
Pan Biedroń? hmmm, to se ne wrati!
niski
2014-09-19 08:08:51
a ja mam apel żeby na burmistrza nie startował.
adamsky
2014-09-19 08:26:37
Szanowni na taki z biedą, zoniuniu i niedoszłym adwokaciną mieszaczem!
Edek58
2014-09-19 08:35:57
Oni nic nie zmienili na dobre - sam plac targowy mówi za siebie. Ne można tak załatwiać spraw, zadłużać miasta. Pan Biedroń był 2 lata ale zostawił miasto bez długu nie mając poparcia dotacjami z Unii. Co prawda były to inne czasy, ale moim zdaniem doświadczenie Pana Grzegorza przyniesie rezultaty pozytywne dla miasta Limanowa. Rządzącym powinna być osoba z terenu miasta a nie z poza. Limanowa chyba zasłużyła na szanse na lepsze.
paweell
2014-09-19 09:03:38
To może do wyborów zgłosi się ten co najwięcej ma tu do powiedzenia czyli obrażający cały świat dookoła "wiślak" a za zastępcę weźmie sobie do spółki nie znającego języka polskiego "adamskiego"...
voldo2
2014-09-19 14:11:36
Najlepsze chłopaki z ferajny do piastowania zacnych stołków to :
1) Wiślak,
2)Pan Zygmunt Sowa aka @znany - bo tęsni za tamtymi czasami kiedy wg niego lepiej się wszystko działo. Sam by wszystko lepiej pozałatwiał.
4) ... ( możesz byc Ty ) jeżeli oprócz krytykowania masz siłe i chęci i pomysły na to by w miasteczku żyło się i działo lepiej. Bo panowie z poz.1 i poz.2 lubią uprawiać czarny PR i łechtać swoje zwichnięte ego.
1) Wiślak,
2)Pan Zygmunt Sowa aka @znany - bo tęsni za tamtymi czasami kiedy wg niego lepiej się wszystko działo. Sam by wszystko lepiej pozałatwiał.
4) ... ( możesz byc Ty ) jeżeli oprócz krytykowania masz siłe i chęci i pomysły na to by w miasteczku żyło się i działo lepiej. Bo panowie z poz.1 i poz.2 lubią uprawiać czarny PR i łechtać swoje zwichnięte ego.